Η εταιρεία Qgreen είχε τη χαρά και την τιμή να παρευρεθεί και να συμμετέχει ενεργά στο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISWA (International Solid Waste Association) στο Bilbao της Ισπανίας την περίοδο 7 – 9 Οκτωβρίου 2019.

Το Women of Waste session (WOW), όπου και συμμετείχε η εταιρεία μας, αφορούσε την εμπλοκή των γυναικών σε θέματα διαχείρισης απορριμμάτων (επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση κλπ.) και κυκλικής οικονομίας.  Οι διεθνείς ομιλητές παρουσίασαν έρευνες, από δύο πρόσφατες δημοσιευμένες διεθνείς μελέτες στην Ασία, τη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική, βασισμένες στην ισότητα των δύο φύλων.

Επιπλέον, μαζί με την έναρξη της νέας δημιουργίας του WOW! Business Directory, αυτή η περίοδος προσφέρει πειστικά επιχειρήματα και πρακτικές οδούς για την προώθηση της πρόσβασης των γυναικών, της επιχειρηματικής δημιουργικότητας και των ηγετικών ικανοτήτων τους σε θέματα κυκλικής οικονομίας και διαχείρισης στερεών απορριμμάτων.

Στο παρακάτω link θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες – ενημερώσεις για το Συνέδριο. https://iswa2019.org/

Και στο παρακάτω link θα βρείτε πληροφορίες για την πρωτοβουλία των Women Of Waste (WOW). https://www.iswa.org/women-of-waste/